Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Цялостни

решения за  

онлайн

магазини

Научете повече
Илюстрация на 2 телефона

Важна стъпка към успешната дигитализация на бизнеса е създаването на онлайн магазин. Основната му функция е да позволи на клиентите да пазаруват дистанционно. Един успешен онлайн магазин обаче може много повече от това! Той може да привлича нови клиенти, улеснява потребителите в търсенето им, стимулира нарастването на продажбите, автоматизира част от процесите, така че да намали натоварването на персонала. Основните етапи при разработката на онлайн магазин са сходни с тези при корпоративните сайтове, но разбира се има и множество специфики.

Етапи и услуги, които включваме в изграждането на всеки онлайн магазин

Планиране

Добрият анализ е кардинален фактор за създаването на един успешен електронен магазин. Той разглежда в детайли целите, проблемите, нуждите и спецификите на бизнеса Ви. Анализът информира и задава рамка за всички последващи стъпки от реализирането на проекта: структура, дизайн, създаване на съдържание, подбор на технологии за реализация. Добрият анализ може да Ви спести десетки хиляди левове и месеци на разработка на комплекси модули, от които всъщност нямате нужда. През последните 3 години сме реализирали над 11 електронни магазина с различен размер и конфигурации. За редица проблеми създадохме решения, които можем успешно да адаптираме за Вашия бизнес.

Консултация за избор на техническо решение

Разликите между два бизнеса, дори от един и същи сектор, обикновено са огромни: визията, фокусът, целите, проблемите. Именно това е причината шаблонните решения често да не работят. От опит знаем, че на пръв поглед малките нюанси могат да променят изцяло насоката за реализиране на един магазин. Изборът на платформа е изключително важен и той изцяло зависи от спецификите на заданието. На пазара съществуват множество решения за техническа реализация на онлайн магазини.
Ние предлагаме:

  • SaaS решения, за малки до средни магазини с ограничен бюджет, без нужда от тежки технически модули или за стартиращи бизнеси, които искат да тестват пазара.
  • No-Code решения, за малки до средни магазини, които държат на уникална визия и присъствие, но също така няма нужда от персонализирани технически решения.
  • Custom решения, за средни и големи магазини с голяма номенклатура, база с клиенти и нужда от специализирани технически модули.

Създаване на съдържание

Съдържанието за един е-магазин е значително по-различно от това за едни корпоративен уеб сайт. Знаем това от опит, затова създаваме съдържание, което да е лесно разбираемо за потребители и оптимизирано за търсещите машини. Правим го изключително бързо и качествено.

Дизайн по поръчка

Разработката на добър дизайн при електронната търговия изисква коренно различен процес от този при създаването на един корпоративен сайт. Той трябва да се води от добрите, установени практики в потребителското преживяване при закупуване на продукти и/или услуги, като в тях се вплетат уникални за всеки клиент елементи и структура. По този начин се гарантира запомнящ се, красив дизайн, който генерира високи продажби.

Tехническа реализация

Много фактори играят роля при избора на правилната платформа и подход за техническа реализация. Едно обаче е сигурно: независимо от избраната стратегия, магазинът трябва да функционира бързо и безпроблемно. Това са двете най-важни условия за успеха на проекта. Също така трябва да се поддръжа лесно, както от техническа, така и от административна гледна точка.

Анализ, развитие и оптимизация

Животът е динамичен, бизнесът - също. Това налага редовни анализи на микро и макро ниво, които да зададат успешния курс за развитие. Заедно с дългосрочните си клиенти работим на три нива: ежедневно проследяване на правилното функциониране на сайта и рекламите, месечен разбор на резултатите и корекция в тактиките и тримесечни анализи, които задават кардиналната посока на развитие. Това ни позволява редовно да актуализираме целите, да оптимизираме проблемните процеси и да осъвременим електронния магазин спрямо промените, настъпили в бизнес модела на клиентите ни.

Управление на рекламите

Специално за своите клиенти предлагаме управление на рекламите в социалните мрежи Facebook и Instagram. Целта ни: чрез стратегия, обхващаща различните канали на разпространение, да утвърдим бранда онлайн, да увеличим клиентската база, да превърнем новите клиенти в постоянни и така трайно да повишим продажбите.

Маркетингови и SEO микро сайтове

Микро уеб сайтовете са незаменима част от арсенала на онлайн рекламата. Те се създават, за да постигнат конкретни цели: записване в бюлетин, специални промоции (например Черен петък) или разпродажби. Ние умеем да създаваме маркетингови микро сайтове бързо, така че те да могат без усилие да бъдат включени в месечния рекламен график.

Как можем да Ви помогнем да разраснете бизнеса си в интернет?

Нашият работен процес винаги е съобразен с нуждите и целите на клиентите ни. Работили сме с клиенти много сфери на икономиката: от финансовия сектор, през тежката индустрия, до услуги и образование. Паралелно с това успешно развихме няколко лични бизнес проекта. Целият този опит ни дава възможността да разглеждаме казусите на нашите клиенти в контекста на цялостния им бизнес модел.

Владеем и използваме различни организационни похвати, които подбираме с цел да дадем максимума от нас и да предоставим най-доброто решение. И въпреки, че сме гъвкави във всеки етап от проекта, винаги спазваме 4 основни фази, които в годините са се доказали като най-важните крайъгълни камъни за постигането на успешен проект.

01. Стратегическо планиране

Това е етапът, в който определяме целите на проекта и чертаем пътя, по който ще ги достигнем. През годините натрупахме огромен опит в планирането на стратегии, тактики, ресурси и време - както за клиенти, така и за развитието на наши собствени проекти. Можете да разчитате на нашата експертиза при генерирането и подбора на решения за Вашия бизнес или старт-ъп идея.

02. Проектиране и дизайн

След като вече сме определили целите и пътя за достигането им, е време да построим скелето, да тестваме идеите си на практика и да ги рафинираме, докато те се превърнат в работещ прототип.

03. Реализация

Третата основна стъпка е техническата реализация. Тя трябва да е бърза, качествена и изпълнена с най-модерните решения на пазара. Само така може да се постигне дълъг живот на проекта и нисък разход за неговата поддръжка.

04. Развитие

Развитието на проекта тепърва започва с публикуването на сайта онлайн. Клиентската база на всеки бизнес се развива динамично във времето. Ето защо ние следим представянето на уебсайта пред аудиторията му с редица инструменти. На база на тази информация можем да правим точни анализи за еволюиращите вкусове и предпочитания на хората, да поставяме нови цели и да измерваме дали постигаме таргетите си.

Наскоро реализирани онлайн магазини

Онлайн магазин на Filstar
Онлайн магазин на Hydrostab
Онлайн магазин на Fetish Style
Корпоративен каталог на MLO Nutrition
Портал за публикуване на обяви Rancho.bg
Онлайн магазин на Stabil Agro
За Партньори

Ето как можем да си партнираме заедно

По проект

Когато имате нужда от реализиране на единични проекти, които имат нужда от гъвкав поход. Ние работи с Вашия екип по проект, който има ясно дефинирани нужни, цели, бюджет и срок за изпълнение.

Дългосрочно партньорство

Предлагаме дългосрочни партньорства с компании, които имат постоянна нужда от реализране на дизайн активи, лендинг страници, микро сайтове и всичко нужно за задвижване на техните маркетингови кампании.