Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Цялостни

решения за

фирмени и

маркетингови

уеб сайтове

Научете повече
Илюстрация на 2 телефона

Корпоративният сайт е инструментът, чрез който да представите своя бизнес онлайн. Той разказва историята на Вашата компания, представя продуктите и услугите, които предлагате. Сайтът е и мощен инструмент за продажби. Чрез добра SEO оптимизация и маркетинг стратегия може да доведе правилните нови клиенти и да им помогне да се уверят, че именно Вашият продукт или услуга са онова, което те търсят. Затова добрият корпоративен сайт не е разход, а инвестиция.

Опитът ни показва, че най-доброто решение е това, което е създадено специално за конкретния проблем. Ето защо, преди да стартираме всеки проект, отделяме необходимото време за анализ, консултация и проектиране. Така предлагаме не само най-подходящото решение за Вашия собствен бизнес, но и най-доброто качество за определения бюджет.

Етапи и услуги, които включваме в изграждането на всеки корпоративен уеб сайт

Планиране

Всеки час, инвестиран в проектиране, спестява най-малко 5 часа дизайн и 20 часа разработка. Поради това отделяме огромно внимание на подготвителния етап на всеки проект.

Той включва:

 • Консултация и обсъждане на различни решения за цялостната реализация на проекта.
 • Консултация и запознаване на клиента с най-добрите решения за бизнес целите му.
 • Обсъждане на типовете монитеризация.
 • Планиране на маркетинговите фунии.
 • Първоначално проектирене. Site map. Wireframe.
 • Изготвяне на стратегия за създаване на съдържание.  Описване на нужните ресурси.
 • Планиране на реализацията на проекта по фази.
 • Бюджетиране.

Създаван на съдържание

“Дизайн без съдържание не е дизайн; това е просто украса.” - Джефри Зелдман. Добрият, запомнящ се уеб сайт, е комбинация от страхотно съдържание и великолепен дизайн. Страхотното съдържание говори на езика на Вашите клиенти, но същевременно е структурирано така, че да го забележат и разберат и алгоритмите на търсачките. То разказва истории, умее да убеждава и да накара хората да се върнат отново. Създаването му отнема време и опит, защото ключът е в баланса. Ние знаем как да го постигнем! То се случва в няколко етапа:

 • Обсъждане и подбор на най-подходящия стил и тон.
 • Разписване на стратегия за създаване на съдържанието.
 • Проучване на ключовите думи и конкуренцията.
 • Поставяне на SEO цели. SEO анализ на поставените цели.
 • Създаване на чернови в информационната архитектура.
 • Обсъждане и корекции до достигане на финалните текстове.
 • Добавяне на одобреното съдържание в работещ визуален прототип на сайта.

Брандинг

С повече от 18 години в бранша, ние сме работили по огромно разнообразие от задания. Този богат опит разви у нас широк спектър от умения и ни превърна в мултидисциплинарен екип. Това ни позволява да предложим на своите  клиенти, освен разработката на уеб сайта им и пълен брандинг: от създаване на логото, през печатни и дигитални маркетинг материали и реклами до брандиране на витрини. Услугите, от които клиентите ни най-често се нуждаят, включват:

 • Изработка на лого и фирмена идентификация.
 • Създаване на дизайн система за употреба на фирмената идентификация
 • Създаване на брандинг матегиали.

Дизайн по поръчка

Добрият дизайн винаги започва от задълбоченото разбиране на нуждите и целите на бизнеса Ви. Той е модерен и оригинален, но не се натрапва. Добрият дизайн кара посетителите да се чувстват добре, без да се замислят защо. Добрият дизайн насочва посетители към важните неща в сайта и ги превръща в нови клиенти.

Ако разполагате с екип от разработчици, но имате нужда от някой, който да създаде за Вас страхотен дизайн - пишете ни. Услугата включва:

 • Проектиране и определяна на карта на сайта.
 • Разработка на потребителско преживяване (UX)
 • Създаване на стил и разработка на дизайн система с елементи. (UI)
 • Изготвяне на интерактивна конструкция на всички основни страници.
 • Изготвяне на основните страници.
 • Проектиране на интеракции.
 • Създаване на работещ, интерактивен прототип на целия сайт.
 • Експортиране, организация и оптимизация на всички нужни ресурси.
 • Анимиране на елементи

Tехническа реализация

Ако преди 10 години имаше само един начин за писане на уеб сайтове, то днес съществува огромен брой технически решения, чрез които може да се реализира един проект: от no-code базирани, през SaaS до custom CMS. Всяка от тези технологии има своите плюсове и минуси. Нашата работа е да познаваме задълбочено всички новости в бранша, за да предложим на своите клиенти най-подходящите за тях решения.

Етапът на техническа реализация на проекта включва:

 • Качествено и бързо изпълнение на одобрение проект.
 • Код, подходящ за всякакъв вид устройства
 • Техническа SEO оптимизация на всяка страница
 • Инсталиране и стартиране на проекта.
 • Бърза и качествена поддръжка.

В последните няколко години бяхме фокусирани изцяло върху изграждането на custom решения за големи фирми. Решавайки успешно редица сложни бизнес казуси чрез дигитални средства, придобихме безценно know-how. Кризата от 2020 г. обаче ни изправи пред реалността, че има огромен брой малки и средни компании, които имат спешна нужда да дигитализират бизнеса си, за да могат да оцелеят. Това ни предизвика да разширим кръгозора си и да открием вълнуващи нови начини да отговорим на нуждите на по-голям диапазон от клиенти. Без компромиси.

Анализ, развитие и оптимизация

Мнозина смятат, че стартирането на проекта в мрежата е краят на работния процес. Но в действителност то е едва началото! За да бъде винаги актуален и да даде максимално добри резултати, уеб сайтът изисква редовно обновяване. Това включва както осъвременяване на съдържанието, така и техническа оптимизация, за да бъде сайтът винаги в крак с развитието на търсещите алгоритми. Това изисква време. Ето защо много от нашите клиенти избират да прехвърлят тази отговорност на нас под формата на месечна поддръжка.

Тя може да включва комбинация от следните услуги:

 • Месечен анализ на посещения, събития, SEO представяне и измерване на поставени цели.
 • Оптимизация (при нужда) на елементи или страници, на база направения анализ.
 • Ежедневен мониторинг на активни рекламни кампании.
 • Оптимизация с цел постигане на най-високо съотношение на цена и качество.
 • Ежемесечни предложения за развитие на проекта от нашия екип.

Как можем да Ви помогнем да разраснете бизнеса си в интернет?

Нашият работен процес винаги е съобразен с нуждите и целите на клиентите ни. Работили сме с клиенти много сфери на икономиката: от финансовия сектор, през тежката индустрия, до услуги и образование. Паралелно с това успешно развихме няколко лични бизнес проекта. Целият този опит ни дава възможността да разглеждаме казусите на нашите клиенти в контекста на цялостния им бизнес модел.

Владеем и използваме различни организационни похвати, които подбираме с цел да дадем максимума от нас и да предоставим най-доброто решение. И въпреки, че сме гъвкави във всеки етап от проекта, винаги спазваме 4 основни фази, които в годините са се доказали като най-важните крайъгълни камъни за постигането на успешен проект.

01. Стратегическо планиране

Това е етапът, в който определяме целите на проекта и чертаем пътя, по който ще ги достигнем. През годините натрупахме огромен опит в планирането на стратегии, тактики, ресурси и време - както за клиенти, така и за развитието на наши собствени проекти. Можете да разчитате на нашата експертиза при генерирането и подбора на решения за Вашия бизнес или старт-ъп идея.

02. Проектиране и дизайн

След като вече сме определили целите и пътя за достигането им, е време да построим скелето, да тестваме идеите си на практика и да ги рафинираме, докато те се превърнат в работещ прототип.

03. Реализация

Третата основна стъпка е техническата реализация. Тя трябва да е бърза, качествена и изпълнена с най-модерните решения на пазара. Само така може да се постигне дълъг живот на проекта и нисък разход за неговата поддръжка.

04. Развитие

Развитието на проекта тепърва започва с публикуването на сайта онлайн. Клиентската база на всеки бизнес се развива динамично във времето. Ето защо ние следим представянето на уебсайта пред аудиторията му с редица инструменти. На база на тази информация можем да правим точни анализи за еволюиращите вкусове и предпочитания на хората, да поставяме нови цели и да измерваме дали постигаме таргетите си.

Наскоро реализирани корпоративни и маркетингови уеб сайтове

Уеб сайт на Йордан Иванов
Фирмен каталог на Paletten24
Фирмен уеб сайт на Stabil PAI
Корпоративен каталог на MLO Nutrition
Дизайн на фирмен сайт на DHN Soft
Фирмен сайт на Ellini Aesthetics
За Партньори

Ето как можем да си партнираме заедно

По проект

Когато имате нужда от реализиране на единични проекти, които имат нужда от гъвкав поход. Ние работим с Вашия екип по проект, който има ясно дефинирани нужни, цели, бюджет и срок за изпълнение.

Дългосрочно партньорство

Предлагаме дългосрочни партньорства с компании, които имат постоянна нужда от реализране на дизайн активи, лендинг страници, микро сайтове и всичко нужно за задвижване на техните маркетингови кампании