Events Plovdiv

Уеб дизайн и изработка на уеб сайт.

Events Plovdiv е името на единствения официален събитиен календар на град Пловдив. Задачата ни – електронен събитиен календар. В него всички посетители могат да се запознаят със събитията от града – картинни галерии, театрални представления, нощни клубове и други. Дизайнът дава лесна, ясна и бърза ориентация в търсенето на нужната информация.

Посетете проекта

Г-н Ангелов и екипът му от ИДИТ УЕБ разработиха за нас три уеб сайта, а именно официалния електронен събитиен календар на град Пловдив www.eventsplovdiv.info и сайта на Туристическия информационен център град Пловдив – www.plovdiv-tour.info ,за който поръчахме и втора изцяло нова версия след промяна на насоката на дейност на центъра.

Работата с г-н Ангелов и екипът му тече лесно близо 4 години, като разчитаме на него и екипът му не само да поддържа нашите уеб сайтове на европейско ниво, но и да ни помага с консултации в сферата на интернет.

  • Красимир Обретенов
  • Нач.-отдел „Маркетинг и реклама на дестинацията“

Стартиращи компании

Ако бизнеса ви стартира сега и все още нямате визия и концепция за това как трябва да бъде представен в интернет, ние сме екипът, който може да ви помогне. Имаме сериозен опит в разработването на цялостни визуални концепции от лого до уеб сайт и мобилни приложения.

Всички услуги

Имате нужда от Нашите услуги?

Специализирани сме в изработка на уеб сайтове и мобилни приложения от всички сектори на икономиката. Свържете се с нас и ние ще ви изготвим безплатна оферта съобразена с вашите нужди.

Запитване