Мултиимпекс

Уеб дизайн и разработка на нов корпоративен уебсайт.

Мултиимпекс е компания, която произвежда висококачествени строителни материали повече от 18 години. Задачата ни – редизайн на уеб сайт, който дава изключително подробна информация за всички продукти. Създадохме термокалкулатор, чрез който всеки потребител може да изчисли, колко ще струва ремонта му. За по – големите предприемачи създадохме модул, който симулира цветово оформление на бъдещата сграда и позволява на потребителя да избере от 3 основни типа сгради.

Посетете проекта

Благодарение на индивидуалния им подход и детайлното проучване на нуждите ни, те изпълниха заданието си отлично.

„ИДИТ УЕБ“ ЕООД изградиха новата визия на сайта ни, спазвайки всички договорени срокове и изисквания. Проявените търпение и креативност на екипа им допринесоха за съвременния ни облик, функционалност на сайта ни и удобен интерфейс. Улесниха работата и допринесоха за доброто ни представяне в интернет пространството.

  • Пенка Цочева
  • управител

Стартиращи компании

Ако бизнеса ви стартира сега и все още нямате визия и концепция за това как трябва да бъде представен в интернет, ние сме екипът, който може да ви помогне. Имаме сериозен опит в разработването на цялостни визуални концепции от лого до уеб сайт и мобилни приложения.

Всички услуги

Имате нужда от Нашите услуги?

Специализирани сме в изработка на уеб сайтове и мобилни приложения от всички сектори на икономиката. Свържете се с нас и ние ще ви изготвим безплатна оферта съобразена с вашите нужди.

Запитване