ПГАСГ „Арх. Камен Петков“

Уеб дизайн и разработка на нов уебсайт.

ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ е най-голямата професионална гимназия в град Пловдив. Задачата ни – създаване на информационен портал и единна визия. Дизайнът и цветовата гама са вдъхновени от стила на училището и униформите. След професионална фотосесия, учениците се превърнаха в лица на гимназията,като в момента се усмихват от билбордовете и рекламните материали, които създадохме за клиентите си.

Посетете проекта

Уеб сайтът бе подготвен и активизиран точно в най- важния период за нашето училище – преди приема .Екипът на ИДИТ УЕБ изпълни поетия ангажимент отлично , като ни създаде сайт , който се отличава с красива типография ,атрактивни слайдове и силна функционалност , която го прави полезен и интересен за всеки посетител , за което говори и голямата му посещаемост.

  • Мариана Спасова
  • ПГАСГ „Арх. Камен Петков“
  • Директор

Стартиращи компании

Ако бизнеса ви стартира сега и все още нямате визия и концепция за това как трябва да бъде представен в интернет, ние сме екипът, който може да ви помогне. Имаме сериозен опит в разработването на цялостни визуални концепции от лого до уеб сайт и мобилни приложения.

Всички услуги

Имате нужда от Нашите услуги?

Специализирани сме в изработка на уеб сайтове и мобилни приложения от всички сектори на икономиката. Свържете се с нас и ние ще ви изготвим безплатна оферта съобразена с вашите нужди.

Запитване