Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Изработка на корпоративен уеб сайт, който автоматизира редица рутинни задачи и дава голяма добавена стойност

фирмен уеб сайт за индустриален инженеринг

Изработка на

корпоративен уеб сайт,

който автоматизира

редица рутинни задачи

и създава голяма

добавена стойност

Stabil PAI

Машина за екитетиране Herma

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Стабил Инженеринг е компания с 25-годишна история в областта на индустриалния инженеринг. Официален представител на световните лидери в бранша, компанията предлага голямо разнообразие от решения за продуктова идентификация, продуктова инспекция и етикетиране. Компанията имаше съществуващ уебсайт, който беше остарял и нефункционален. Поради това голяма част от комуникацията - както с настоящите, така и с проекто-клиентите - минаваше през телефон или имейл. Ето защо Стабил Инженеринг се обърнаха към нас за основен редизайн на визията и изграждане на нов сайт с повече функционалности, който да улесни административната работа във фирмата.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Започнахме със задълбочен анализ на нуждите на компанията. Проведохме няколко срещи, в които подробно обсъдихме процеса на работа, съществуващите проблеми и целите на фирмата. В резултат създадохме комплексен уебсайт, в който всеки детайл е проектиран и изграден за специфичните нужди на Стабил Инженеринг. Основните ни цели бяха потребителите лесно да се ориентират в богатата гама продукти и услуги, а също така да улесним администрацията. Създадохме профил за клиенти, чрез който автоматизирахме често срещани запитвания като профилактика на машините, поръчка на консумативи и др. Създадохме интерфейс със свежа, модерна визия и запомнящи се цветове.

STABIL PAI

www.stabilengineering.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен уеб сайт
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Персонализиранa CMS система
  • Цялостна реализация на уеб сайта

Модерен, агресивен, корпоративен!

За новата визия на Стабил Инженеринг подбрахме ярки, агресивни и лесно запомнящи се цветове, които да кореспондират с новото лого на фирмата. Използвахме модерни, несерифни шрифтове и мотиви от старото и новото лого, които вмъкнахме под формата на декоративни елементи. За да скъсим максмално пътя от търсенето на машина до нейното закупуване, инсталация и обслужване, проектирахме две маркетингови фунии, в зависимост от двата основни типа клиенти на компанията.

Дизайн на начална страница на новият уеб сайт на Stabil PAI
Мобилен изглед на началната страница на новия уеб сайт на Стабил Инженеринг

Автоматизация на рутинни задачи: истинска добавена стойност за клиентите!

Създадохме потребителски профил за клиентите на компанията, чрез който успяхме да автоматизираме няколко основни процеса. Към всеки клиентски профил се асоциират машините, които бизнесът има в експлоатация, както и консумативите за тези машини. Системата автоматично следи срока до следваща профилактика и клиентите получават известие по имейл, когато тя наближи. Има и специално меню, съдържащо всички консумативи, използвани от дадения клиент, чрез което само с няколко клика може да се заяви поръчка с всичко необходимо. Чрез автоматизацията на тези досадни, но толкова важни задачи, успяхме да намалим значително административното натоварване на Стабил Инженеринг, намалихме времето за реакция към клиентски запитвания, оптимизирахме организацията на визитации и ремонти и улеснихме клиентите им в грижата за машините.

Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг
Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг
Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг
Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг
Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг
Дизайн на профил на потребител страница на Стабил Инженеринг

Визуален помощник за филтриране на продукти според нуждите на клиента!

Фирмата обслужва голямо разнообразие от индустриални процеси за различни типове промишленост. Ето защо решихме да презентираме продуктите визуално, по два коренно различни начина – в зависимост от пътя, който посетителят ще избере. Така всеки посетител може безпроблемно да открие нужната машина или инсталация – независимо дали вече знае точно от какво има нужда, или търси ново цялостно решение за своя бизнес. Така скъсяваме още малко пътя от търсенето на дадена машина, до нейната покупка, инсталация и обслужване.

Дизайн на страница с помощник при избор на продукт на Стабил Инженеринг

"Умна" филтрация, презентационна продуктова страница структурирана за високи конверсии.
Агресивна. Работеща!

Дизайн на второ ниво на категориина страница на Стабил Инженеринг
Снимка на машина за етикетиране
Дизайн на категориина страница на Стабил Инженеринг
Снимка на част от продуктова линия
Икона за направление КонсервиИкона за направление ПодправкиИкона за направление ШоколадИкона за направление СемкиИкона за направление Вино и алкохолИкона за направление ЯдкиИкона за направление Кафе и ЧайИкона за направление СосовеИкона за направление Яйца
Икона за направление Хляб и хлебни изделияИкона за направление Плодове и зеленчуциИкона за направление Минерална ВодаИкона за направление БИРА Икона за направление Натурални соковеИкона за направление Млечни продуктиИкона за направление МЕСОИкона за направление БИРА Икона за направление ВАРИВА
Икона за направление ЯдкиИкона за направление Вино и алкохолИкона за направление СемкиИкона за направление ЯйцаИкона за направление ВАРИВА
Икона за направление КонсервиИкона за направление СосовеИкона за направление ПодправкиИкона за направление Минерална Вода

Разработихме продуктовата страница като отделен презентационен сайт със собствено меню, за да може да се използва в различни маркетингови кампании.

Дизайн на продуктова страница на Стабил Инженеринг