Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на корпоративен каталог и система за B2B поръчки

РЕдизайн на каталог за хранителни добавки

Редизайн на

корпоративен каталог и

система за B2B поръчки

MLO Nutrition

Снимка на спортист използващ продукти на MLO

За проекта

ЗАДАНИе НА КЛИЕНТА

MLO е производител на висококачествени хранителни добавки в различни направления като тонус и здраве, фитнес, бодибилдинг и тежкоатлетически дисциплини. Те се обърнаха към нас, за да създадем цялостна визуална идентичност на марката, включително дизайн на опаковките, презентационен сайт с каталог продукти и функционална секция новини.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

За установяването на добро онлайн присъствие изградихме комплексен сайт, който същевременно е изключително лесен за ориентация. Целта ни беше да постигнем изчистен и красив дизайн, в крак с последните тенденции на уеб дизайна. Поставихме фокус върху четирите основни серии продукти, като ги презентирахме в слайдър в първата визуална зона на началната страница. Създадохме каталог, в който всички продукти на MLO да бъдат подробно представени, и от който лесно може да се изпрати запитване за продуктите, които потребителите харесват. Добавихме фини анимации и стилни фонови изображения, които да създадат усещане за цялост и завършеност на визията.

MLO Nutrition

www.mlonutrition.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен каталог
  • Миграция от Custom към No Code решение
  • Цялостна реализация на уеб сайта
  • Персонализирана CMS система
  • Техническа поддръжка
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Разработка на B2B система за поръчки
  • Дизайн на линия опаковки

Миграция от custom към no-code решение в рамките на 2 работни седмици

За техническата реализация на сайта използвахме no-code решение, което ни позволи да завършим целия проект в рекордно кратки срокове. Към интуитивния админ панел на платформата добавихме и възможността за редакция на текстовете директно в самата страница, без нужда от връщане в административната част на уебсайта. Тази опция улеснява значително нанасянето на дребни корекции по съдържанието.

Дизайн на начална страница на уеб сайта на MLO
Дизайн на началната страница на мобилната версия на сайта на MLO

Създадохме дизайн на цялостната линия на опаковките

Дългогодишната ни практика в сферата на дизайна ни е срещала с широк спектър от задания, чрез които придобихме разнообразни умения. MLO Nutrition е един от проектите, в които клиентът ни постави предизвикателно и нестандартно задание: да създадем дизайн за опаковките на техните продукти. Това провокира нашето въображение. Резултатът: създадохме цялостна линия на опаковките, която се използва до днес - включително за новите продукти на марката, създадени впоследствие.

Дизайн на етикет на продукт на MLO
Дизайн на етикет на продукт на MLO
Дизайн на етикет на продукт на MLO

Продуктова страница, която дава цялата необходима информация в удобен за четене формат.

Дизайн на продуктовата страница от уеб сайта на MLO Nutrition
Дизайн на страницата с всички продукти от уеб сайта на MLO Nutrition

Персонализирана система за поръчки от корпоративни клиенти: бързо подаване, лесна обработка и доволни клиенти

В предварителните разговори, клиентът ни обясни, че редовно получава от своите корпоративни партньори заявки за доставки на едро. Желанието му беше по някакъв начин да улесним процеса на подаване и обработка на поръчките. Нашето решение беше да проектираме система за поръчки с ограничен достъп, който се контролира от администраторите на сайта. Системата предлага на регистрираните потребители възможност да заявят доставка на наличните продукти, като количествата са предварително зададени спрямо разфасовките на едро:  кутии, кашони или палети. Чрез тази система успяхме да улесним както партньорите на MLO Nutrition, така и техните служители, които вече обработват постъпилите поръчки за значително по-кратко време.

Дизайн на вътрешната система за поръчки. Дизайн на вътрешната система за поръчки.