Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Изработка на онлайн каталог за производител на европалети

РЕдизайн и реализация на фирмен уеб сайт

Изработка на

онлайн каталог за

производител на

европалети

Paletten24

Близка снимка на дървета подготвени за преработкаБлизка снимка на палети произведени от Paletten24Близка снимка на дървесинаБлизка снимка на палети произведени от Paletten24Близка снимка на палети по epal стандарт произведени от Paletten24

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Paletten24 е на пазара почти 15 години и е една от първите компании в България, която притежава лицензи за производство и ремонт на EPAL европалети. Понастоящем тя е водещият производител на палети по европейския стандарт в страната. Фирмата имаше уебсайт, който беше остарял, труден за ориентиране и не носеше достатъчно стойност. Ето защо Paletten24 се обърнаха към нас за редизайна на техния корпоративен каталог. Клиентът пожела да има три езикови версии: български, английски и гръцки.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Този проект беше много интересно предизвикателство за нас. Искахме да направим вълнуващ сайт за “най-скучния продукт на света”. Целта, която си поставихме беше да създадем раздвижен, модерен уеб сайт, в който посетителите да се ориентират лесно и който да стимулира потенциалните клиенти да изпращат запитвания към фирмата. Постигнахме това, като добавихме пряк път към формата за запитване на ключови места в уеб сайта. Добавихме бутони с нестандартна форма и анимации. Резултатите не закъсняха: още от публикуването, чрез формата на сайта се получават средно по 3 запитвания на ден, а времето, прекарано на страницата, е средно 2 мин. за всеки посетител.

Paletten24

www.paletten24.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен онлайн каталог
  • No Code Решение
  • Многоезична версия
  • Поддръжка и развитие

Палетът е същевременно най-скучният продукт и най-важният инструмент в глобалната икономика.

Още на първата ни работна среща, клиентът ни предупреди, че този продукт е "най-скучният на света". Ние не се изплашихме, а приехме това като предизвикателство. И така, във всяка фаза на дизайна и техническата реализация на онлайн каталога, се стремяхме чрез красиво, модерно и ефектно представяне да изтъкнем, че въпреки простия си дизайн, всъщност палетът е "кръвта на икономиката". И не е ли това вълнуващо?

Дизайн на начална страница на Paletten24
Дизайн на начална страница на Paletten24

Ясната цел и добрият дизайн се отплащат бързо!

Само за първото тримесечие от стартирането на новия дизайн, клиентът ни е получил запитвания за над 1 000 000 палета. И заявките не спират!

1000000
Палет EPAL 1 стандарт
Елемент от дизайна на продуктова картаЕлемент от дизайна на продуктова карта

Правили сме сайтове на мандарин, арабски и норвежки. Вече можем да се похвалим и с гръцки!

Дизайн на продуктова страница на Paletten24
Дизайн на мобилна версия на продуктова страница на Paletten24Дизайн на мобилна версия на началната страница на Paletten24
Дизайн на мобилна версия на продуктова страница на Paletten24
Елемент от дизайна на продуктова картаЕлемент от дизайна на продуктова карта