Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на корпоративен блог, личен уеб сайт и платформа в помощ на пловдивчани

уеб сайт с блог и функции в помощ на гражданите

Редизайн на

корпоративен блог,

личен уеб сайт и платформа

в помощ на пловдивчани

Yordan Ivanov

Снимка на Йордан Иванов

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Йордан Иванов е успешен юрист и заместник-председател на Общинския съвет в Пловдив от „Демократична България“. През 2016 година създадохме неговия личен уеб сайт. Развитието на сайта, заедно с професионалното израстване на Йордан Иванов, го подтикнаха отново да се обърне към нас, за да освежим визията и допълним функциите на сайта. Желанието му бе да запазим и развием съществуващия уеб сайт, като го разширим значително - особено модулите, свързани със статиите, тяхната организация и начина на писане.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Запазихме практиките, които се бяха утвърдили като успешни: концепцията за комбинация от добър блог, личен уеб сайт и медийна платформа, както и цветовата комбинация, съобразена с партията, в която членува клиентът. Основна линия в редизайна беше да постигнем изчистен, отличителен и модерен изглед. Изградихме и два нови модула, които създават значителна добавена стойност не само за избирателите на Йордан Иванов, но и за всички граждани на Пловдив.

Йордан Иванов

www.yordanivanov.com
Изпълнени услуги
  • Редизайн на корпоративен блог и личен уеб сайт
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Разработка на маркетинг материали
  • No Code техническо решение
  • Цялостна реализация на уеб сайта
  • Персонализирана CMS система
  • Поддръжка, анализ и развитие
  • Изработка на корпоративно представяне и материали
  • Изработка на мини уеб сайтове

Изчистен, модерен, корпоративен!

Личният уеб сайт на Йордан Иванов е многофункционален. Той съчетава персонална презентация, политически блог и функционалности в полза на гражданите на Пловдив. Ето защо беше от изключителна важност да създадем изчистен дизайн, в който потребителите да се ориентират лесно и интуитивно. По този начин успяхме да интегрираме разностранните функции в безпроблемно и приятно потребителско преживяване.

Дизайн на началната страница на уеб сайта на Йордан Иванов
Дизайн на мобилната версия на началната страница на сайта на Йордан Иванов

Балансирана комбинация между политически блог, персонален уеб сайт и гражданска платформа.

Сайтът на Йордан Иванов е прекрасна комбинация от персонална презентация, политическа позиция и функционалност в полза на пловдивчани. При редизайна добавихме стойност към платформата, създавайки модул "Граждански контрол за прозрачност". Чрез него пловдивчани могат да подават сигнали за нередности и да изискват публични документи, свързани с дейността на Община Пловдив. Предоставянето на достъп до публични документи на общинската администрация е ангажимент, който Йордан Иванов е поел пред избирателите си и този модул му позволява да го изпълнява ефективно.

Създадохме и допълнителна страница, на която избирателите да могат да следят прогреса на настоящия кмет по изпълнение на предизборната му платформа. Модулът включва списък с всички поети предизборни обещания, а също така и обобщаваща динамична графика, която показва актуалния прогрес по изпълнението им. Таймерът, отчитащ времето до края на мандата, поставя резултатите в контекст.

Дизайн на страницата ЗА МЕН
Дизайн на страница за граждански контрол в уеб сайта на Йордан Иванов

Създадохме автоматизирана система за подаване на заявления за нови членове на СИК...

Дизайн на страница за мониторинг на обещанията на кмета на град Пловдив
Дизайн на страница ЗИКОМЕТЪР

Разработихме система за следене на дадените обещания, която може да бъде управлявана с натискането на един бутон...

Структурирана за по-лесно и приятно четене

Политическите теми са дълги и понякога малко скучни, но са важни, за да могат хората да живеят по начина, по който искат. Затова отделихме специално внимание на дизайна на страницата за преглед на статия. Постарахме се тя да бъде приятна за четене, като спазихме всички типографски правила за четимост.

Дизайн на страница от уеб сайта на Йордан Иванов
Дизайн на статия от уеб сайта на Йордан Иванов

Създадохме дизайн система и правила за употреба на цветове, шрифтове и изображения, която гарантира консистентна визия във всички материали.

Дизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежи

Не ни плашат дори и по-творческите запитвания и желания на клиентите ни...

Ние сме мултидисциплинарен екип, който е способен да създава не само корпоративни решения, но в годините е изпълнявал огромно разнообразие от задания. Ето защо не се плашим, когато клиентите ни поставят нестандартни творчески задачи. В този проект по молба на клиента създадохме серия от постери за интериора на техния офис, базирани на латински сентенции.

Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов
Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов
Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов
Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов
Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов
Дизайн на постер за офиса на Йордан Иванов

Няма нищо по-хубаво от доволните клиенти!

Снимка с принтирани дизайни от офиса на Йордан Иванов.
Снимка с принтирани дизайни от офиса на Йордан Иванов.
Снимка с принтирани дизайни от офиса на Йордан Иванов.