Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на онлайн магазин с ERP интеграция, поддръжка и развитие

редизайн на магазин за рибарски принадлежности

Редизайн на онлайн

магазин с ERP

интеграция, поддръжка

и развитие

Filstar

Снимка на изкуствени примамки

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Filstar е компания с дългогодишен опит в търговията на риболовни принадлежности и екипировка. Електронният магазин, с който разполагаха, беше остарял и труден за ориентиране на потребителите. От друга страна бе труден за поддръжка от страна на  екипа на Filstar. Именно затова те се обърнаха към нас за редизайн.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Подобрихме потребителското преживяване като създадохме изцяло нов дизайн и направихме сайта модерен, изчистен и добре организиран. Улеснихме и оптимизирахме максимално работния процес и съкратихме значително времето за работа в административния панел.

Filstar

www.filstar.com
Изпълнени услуги
 • Редизайн на онлайн магазин
 • Редизайн на лого и корпоративно представяне
 • Персонализиранa CMS система
 • Интеграция на ERP система Zeron v.4
 • Изработка на дизайн система
 • Интегрирани маркетингови сайтове
 • Поддръжка и развитие
Дизайн на начална страница на уеб сайта на Filstar
Мобилна адаптация на начална страница на уеб сайт

Интеграция на ERP система. Изцяло автоматизиран процес на работа.

Освен красивия дизайн, доброто потребителско преживяване не само на посетителите, но и на администраторите на един сайт, е винаги приоритет за нас. Бизнеси като Filstar, които разполагат с различни складове, голямо продуктово разнообразие и наличности, имат нужда уебсайт, който да изглежда добре, но и да улеснява работата им. Затова, винаги търсим решения, които да автоматизират работния процес максимално.

За да направим това възможно за Filstar, свързахме уеб сайта със Zeron v.4., ERP системата, с която фирмата успешно работи вече дълго време. Всички поръчки, наличности по складове, промени по цените и справки минават през уеб сайта и се свързват със Zeron v.4., без нужда от допълнително вписване. Така с няколко клика в административния панел на сайта може да бъде получена информация за всички наличности, нови стоки и да бъдат извлечени справки. По този начин редуцирахме значително ръчната работа на администратора на сайта, улеснихме служителите на Filstar и сведохме до минимум вероятността за допускане на технически грешки.

Автоматизирана комуникация с търговците

 • Бърза поръчка чрез качване на 1 .csv документ
 • Разделяне на поръчки, в зависимост от склада на доставка
 • Задържане на кошницата за 30 дни с цел лесно създаване на месечни заявки от партньори
 • Автоматизирана система за предстоящ или прекратен внос
 • Автоматизирано известяване при нови наличности
 • История на поръчките и справки
 • Експортиране на наличности
 • Персонални преференции и др.

Сайтът разполага с възможност за регистрация и пазаруване през търговски профил и профил на краен клиент. По този начин партньорите на Filstar могат да се възползват от търговските си отстъпки, а Filstar лесно да управляват цените си към търговци и крайни клиенти. Търговският профил се отличава със специално разработен панел, който дава възможност на търговците да се информират за всичко, което ги интересува - бързо и удобно: активности, справки за наличности, очакван внос, прекратени от поддръжка стоки. Освен това значително оптимизирахме и автоматизирахме процеса по поръчка, като добавихме възможност за импортиране на обемни заявки.

Дизайн на DASHBORD на профил на потребител.Дизайн на страница на системата за комуникация с клиентиДизайн на страница на системата за комуникация с клиентиДизайн на DASHBORD на профил на потребител.
Дизайн на страница на системата за комуникация с клиентиДизайн на страница с преглед на всички продукти, които са добавени в кошницатаДизайн на страница на системата за комуникация с клиентиДизайн на страница с преглед на всички продукти, които са добавени в кошницата

Потребителското преживяване трябва да бъде добро за всички видове устройства!

С всеки наш клиент ние говорим за доброто потребителско преживяване и за това колко е важно то да бъде основен фокус при създаването на дизайна. Но какво означава това на практика? При FilStar, разполагащи с огромно разнообразие от артикули, всеки от които има многобройни разновидности, това означава посетителите интуитивно и безпроблемно да се ориентират в разновидностите и наличностите на всеки продукт - независимо дали поръчват от настолния компютър, таблета или мобилния си телефон.

Дизайн на страница с преглед на продукт
Мобилна адаптация на страницата с преглед на продукт

Създаваме всеки елемент с мисълта за консистентност и възможност за употреба в много ситуации

В основата на всеки устойчив и консистентен дизайн стои стабилна дизайн система, с ясни правила за употреба на шрифтове, формообразуване, цветове и елементи. Затова за всеки наш клиент създаваме дизайн система, съобразена с нуждите и целите му.

Елемент от дизайна падаща количка с продукти.
Елемент от дизайна, дизайн на категория с продукти.Елемент от дизайна, дизайн на категория с продукти.
Дизайн на картата на продукта в списък с продукти
Мобилна адаптация на картата на продукта в списък с продукти

Редизайн на лого и корпоративно представяне

За да подхожда на новия им уеб сайт, логото на Filstar също имаше нужда от освежаване. Към него беше важно да подходим внимателно и с мисъл. Filstar е добре познат бранд, а логото им е широко разпознаваемо сред клиентите, партньорите им и любителите на риболова. Направихме новото лого модерно и изчистено, запазвайки основната идея - за да не се губи асоциацията между логото и марката. По този начин осигурихме плавен преход от старото към новото лого.

Старо лого на Filstar

Използвайки изградената дизайн система, създадохме и допълнителни дизайни

Проект на дизайн за опаковки на храни за шарани
Проект на дизайн за опаковки на храни за шарани
Проект на дизайн за опаковки на храни за шарани
Дизайн на банери за 20 години Filstar
Дизайн на банери за 20 години Filstar
Дизайн на банери за 20 години FilstarДизайн на банери за 20 години FilstarДизайн на банери за 20 години Filstar