Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на електронен магазин с custom CMS система, улесняваща поддръжката

онлайн магазин за селскостопански и градинарски продукти

Редизайн на електронен

магазин с custom CMS

система, улесняваща

поддръжката

Stabil Agro

Пролетни цветя и аксесоари за поддръжката имМакара с маркуч и цветя

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Стабил Агро Трейд е компания предлагаща продукти и услуги в сферата на индустрията, селското стопанство и градинарството. Преди да се свържат с нас разполагаха с онлайн каталог, от който можеха да се изпращат запитвания за продукти и оферти, но не и да се осъществяват поръчки. Визията и софтуерът на системата бяха остарели. Заданието към нас беше да направим редизайн на визията и да разработим специализиран софтуер, който да управлява уеб сайта. Желанието на клиента беше сайтът да бъде лесен за управление.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Направихме цялостен редизайн, като създадохме модерен и изчистен уеб сайт. Изградихме интуитивна навигация, която позволява лесна работа с уеб сайта. Поставихме на фокус продуктите и техническите им параметри. Запазихме всички добре работещи практики от стария сайт и ги приложихме заедно с нови решения, които знаехме, че ще работят успешно.

Stabil Agro

www.stabilagro.com
Изпълнени услуги
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Редизайн на онлайн магазин
  • Реализация на персонализирана CMS система
  • Техническа реализация

Редизайн с подход

При анализа на съществуващия уеб сайт установихме, че потребителите трудно се ориентират в него, защото информацията не е добре организирана, а сецификациите на продуктите са достъпни единствено под формата на pdf файлове. Ето защо основна задача на редизайна беше да разрешим тези казуси и да подобрим значително потребителското преживяване. Постарахме се да насочим вниманието към продукта. Използвахме големи снимки на видимо място в първата визуална зона. Изведохме параметрите на продукта и модификациите му в структурирани таблици. Премахнахме излишните елементи и действия, които биха могли да объркат потребителя и да затруднят поупката.

Дизайн на начална страница на уеб сайта на Stabil Agro
Мобилна адаптация на начална страница на уеб сайта на Stabil Agro

Персонално решение в зависимост от нуждите на продукта

Стабил Агро разполага с богата продуктова гама, но сред продуктите им маркучите са тези, които се отличават в спецификата си. Към тях подходихме индивидуално, като позволихме на потребителя да избере нужните размери, а системата да изчисли видовете ролки, обемните и допълнителни „парчета“, които трябва да се отрежат, за да отговорят на всяка специфична нужда.

Дизайн на страница с продукт от вид маркучи
Дизайн на страница с продукт

Персонализиран модул за получаване на оферти за поддръжка на зелени площи

Абонаментната поддръжка е важна част от услугите на Стабил Агро. Ето защо изградихме модул, който позволява на потребителя лесно да въведе необходимите параметри и да изпрати запитване за поддръжка. Така Стабил Агро имат възможност да изготвят индивидуални актуални оферти и предложения за партньори на компанията.

Дизайн на страница с реализирани проекти
Мобилна адаптация на страница с продуктДизайна на поздравителна страница след успешно изпратена поръчка
Дизайн на модул за получаване на оферта.
Мобилна адаптация на страница с преглед на продуктиМобилна адаптация на страницата с брошури

Корпоративната история - разказана правилно

Успяхме да разкажем историята на компанията на страница „За нас“ с помощта на дизайна. Облякохме сухия и скучен текст в модерна и стилна страница. Скъсихме дистанцията между потребителя и компанията, като добавихме секция, в която могат да се добавят снимки на екипа.

Корпоративна презентация на Stabil Agro в страница За нас