Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Изработка на презентационен сайт, брандинг и управление на реклами

изработка на онлайн магазин за дрехи

Изработка на онлайн

магазин за уникален

бранд за дамско

облекло, управление на

реклами и развитие

Fetish Style

Снимка на модел с продукти на FETISH

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Fetish Style е модна марка, специализирана в създаването на дамски облекла. Преди да започнат работа с нас, фирмата разполагаше с физически магазини в страната, но не и с онлайн присъствие. Това от своя страна беше превърнало социалните им мрежи в платформа, през която клиентите на бранда се информираха относно наличности, размери и осъществяваха поръчки, което значително затрудняваше служителите и отнемаше време. Желанието на Fetish бе да се създаде онлайн магазин, който да съкрати този процес: да дава на клиентите необходимата информация и да улесни закупуването.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Взехме предвид спецификите на Fetish Style, метода им на работа и навиците на техните клиенти. Изградихме уебсайта изцяло в стила на марката: модерен и нестандартен, така че той да ѝ подхожда. Улеснихме процеса по закупуването на продуктите, направихме продуктовите страници удобни за ориентиране относно наличностите по размери. По този начин намалихме натоварената чат комуникация, значително увеличихме онлайн продажбите и съкратихме времето за обработване на поръчка.

Fetish Style

www.fetish-style.com
Изпълнени услуги
  • Изработка на електронен магазин за дрехи
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Персонализиранa CMS система
  • Цялостна реализация на уеб сайта
  • Изработка на рекламна концепция
  • Поддръжка и управление на рекламите
  • Разработка на маркетингови мини сайтове
Дизайн на начална страница на уеб сайта на FETISH
Мобилна адаптация на страница Преглед на продукт

Персонализирано решение за клиента. Отговаряме на всяко изискване!

Когато се обърнаха към нас за изграждане на техния онлайн магазин, Fetish Style бяха вече изграден бранд, с ярко присъствие на пазара. Ето защо при разработването на дизайна използвахме за вдъхновение елементи от техния специфичен стил, който присъства ярко в интериора на физическите магазини на Fetish Style.

Концепцията на Fetish Style e да създава уникални модели в ограничени количества. Поради това често се получава голямо търсене за модели, от които има малка наличност. Ето защо ограничихме запазването на продукти в кошницата на потребителя до 30 минути. Това ограничение във времето за решение играе ролята на допълнителен стимул за завършване на поръчката, като същевременно регулярно освбождава наличности от най-желаните артикули.

Снимка на модел с дрехи на Fetish
Снимка на модел с дрехи на Fetish
Снимка на модел сa дрехи на Fetish

Продуктова страница, която улеснява клиента!

"Една снимка може да замести 1000 думи." Това важи с особено голяма сила в модата. Ето защо в продуктовата страница сложихме големи снимки на продукта на видимо място. За да помогнем на клиентите да видят добре всеки един детайл, добавихме ховър ефект, който позволява при преминаване с мишката над изображението, то да се увеличи многократно. Това дава възможност декорациите, шарките на материите и други фини детайли, да бъдат разгледани почти като на живо.

За да съкратим допълнително пътя до завършване на покупката, добавихме цената и наличните размери на видимо място, в непосредствена близост до бутона за добавяне в кошницата. А в улеснение на редовните клиентки, които поръчват често, създадохме опцията за запазване на любими продукти в профила. Така, те имат възможност да отбележат всичко, което желаят да купят, а когато са готови да поръчат - да го добавят в кошницата и да завършат покупката само с няколко клика.

Дизайн на страница с преглед на продукт и възможност за пазаруване

Международни продажби

Fetish Style има много редовни клиентки в чужбина, които поръчват почти всяка седмица. За да ги улесним, в английската версия на сайта направихме валутата по подразбиране Евро. В допълнение на това, сайтът има разширен модул за доставки, където - в зависимост от локацията на клиента - се показват актуалните опции за куриер и време за доставка.

Мобилна адаптация на страница - ПРЕГЛЕД на продуктМобилна адаптация на страница ЗА НАС
Дизайн елемент от сайта, таблица с доставчициДизайн елемент от сайт - избор на метод за плащане.
Дизайн елемент от сайта - КОШНИЦА с продукти
Аранжирани продукти на FETISH

Управление на реклами и продажби

Рекламите в социалните медии са важна част от маркетинг микса на един моден бранд. Ние поехме отговорността да управляваме рекламите на Fetish Style във Facebook и Instagram. Целта ни беше средната стойност на Return on Ad Spend за всички кампании (пряката възвращаемост спрямо изразходвания рекламен бюджет) да не пада под 4:1. Успяхме да постигнем своята цел още от самото начало, а понастоящем ROAS за кампаниите на бранда се движи между 20 и 25:1.

Дизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежи
Дизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежи
Дизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежиДизайн на пост за социалните мрежи

E-mail маркетинг и създаване на маркетингови подстраници

В рамките на месечната поддръжка на Fetish Style списваме ежеседмичен бюлетин, който да информира феновете на марката за най-актуалните модели, промоции и други новости около бранда. За последната година успяхме да разширим аудиторията почти 4 пъти, запазвайки висок процент на отваряне. Специално за кампаниите в социалните мрежи, промотиращи седмичния бюлетин на марката, създадохме целева микространица в дизайн концепцията на Fetish, която успя да повиши не само аудиторията на бюлетина, но и директните продажби.

Дизайн на микро сайт за събиране на имейли
Дизайн на емейл бюлетин