Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Редизайн на корпоративен каталог и система за B2B поръчки

онлайн магазин за водопроводни компоненти

Редизайн на онлайн

магазин със CMS панел,

създадена специално

за клиента ни

Hydrostab

Работници на Hydrostab

За проекта

ЗАДАНИЕ НА КЛИЕНТА

Хидростаб ООД разполагаше с електронен каталог, без възможност за поръчки. Визията и софтуерът на системата бяха остарели. Заданието към нас беше да направим редизайн на визията и да изработим изцяло нов софтуер, който да управлява уеб сайта. Желанието на клиента беше да се създаде съвременна визия, с която да се работи лесно и приятно.

НАШЕТО РЕШЕНИЕ

Решението ни за този проект беше да запазим всички добри практики от стария сайт, като ги обновим и подобрим допълнително. Целта, която си поставихме, бе уеб сайтът да създава усещане за актуалност. Създадохме основен фокус върху продукта и неговите технически параметри. Добавихме интуитивна навигация и успяхме да изработим уеб сайт, с който се борави лесно - както от потребителите, така и от администраторите му.

Хидростаб

www.hydrostab.com
Изпълнени услуги
  • Изработка на дизайн система и елементи
  • Редизайн на електронен магазин
  • Техническа реализация на проекта
  • Персонализиранa CMS система

Корпоративна презентация

Често се случва страниците, презентиращи бизнесите, да съдържат огромен обем текст, който е неудобен за четене и бързо доскучава на потребителите. Ето защо в корпоративната презентация на Хидростаб решихме да заложим на стегнати абзаци с ясни заглавия, изображения, които да разчупят ритъма на страницата, а също така визуално представяне на най-важната информация.

Дизайн на начална страница на уеб сайта.
Дизайн на страница ЗА НАС

Модерна визия с устойчив дизайн

С всеки наш проект, ние се стремим да спазваме последните тенденции в сферата на дизайна: както естетически, така и технически. Така създаваме уеб дизайн с модерна визия, който същевременно е устойчив във времето.

Дизайн на страница, в която се изброяват всички продукти от дадено търсене
Мобилна адаптация на дизайн на страница с продуктиМобилна адаптация на дизайна на страница за успешна поръчка
Дизайн на уеб страница за финализиране на поръчката.
Елемент от дизайна, представящ единичен продуктМобилни адаптации на елементи от дизайна

Продуктова страница с нестандартна структура, която улеснява клиента!

След като анализирахме спецификите на продуктовата гама, както и навиците за пазаруване на клиентите, създадохме дизайн, който поставя най-важните елементи в центъра на вниманието: голяма, красива снимка; код на продукта, защото голяма част отклиентите познават продуктите по код; красива и лесна за преглед таблица на техническите параметри с нестандартна структура. За да улесним максимално потребителите в избора на правилната модификация, добавихме и сравнителна таблица, съдържаща всички разновидности на даден продукт, заедно с техните параметри и цени.

Дизайн на страницата представяща единичен продукт с възможност за покупка
Мобилна адаптация на страница представяща единичен продукт с възможност за покупка

Система за вътрешна комуникация с партньори и търговци

За клиентите ни от Хидростаб изградихме модули за вътрешна комуникация и специални предложения към търговци и партньори. Тази гъвкава система позволява изготвяне на индивидуални актуални оферти и предложения за всеки партньор на компанията.

Дизайн на профил на купувачДизайн на страница с преглед на направена поръчкаДизайн на страница за съобщаване за проблем с поръчкаДизайн на профил на купувач
Дизайн на страница с празна кошница.Дизайн на профил на купувачДизайн на профил на купувачДизайн на страница за съобщаване за проблем с поръчка