Използвайки този уебсайт, вие се съгласявате със съхраняването на бисквитки на вашето устройство за подобряване на навигацията в сайта, анализиране на използването на сайта и подпомагане на нашите маркетингови усилия. Вижте нашата Политика за поверителност за повече информация.

Лого на IDIT DESIGN STUDIO
Затворете менюто
Здравейте

За проекта

За връзка с вас

Вашето съобщение е изпратено успешно!
Ще се свържем с вас, скоро!
Възникна грешка при изпращането на формата! Опитайте отново или използвайте някой от другите методи за контакти с нас.

Ние сме творческо дуо с голям опит в дигитализацията о на бизнеси

Ние сме творческо дуо с голям опит в дигиталната трансформация на бизнеси.

Потенциал на цял екип

в малка опаковка.

Ние сме: творческо дуо.

Не се подвеждайте по факта, че екипът ни е малък! Точно това е един от нашите най-големи плюсове: работим систематизирано и в синхрон много години. Оптимизирали сме всичките си процеси до съвършенство и, в комбинация със стабилна организация и опит, методично създаваме изключително висока стойност за клиентите си.

Запознайте се с нас
Илюстрация на 2 телефона
Георги Ангелов

Георги Ангелов

основател, творчески директор

Аз съм Георги (Ангелов), уеб дизайнер и основател на IDIT WEB Design Studio. Създавам уеб сайтове повече от 18 години, като съм работил с клиенти от всяка една сфера на икономиката: от международни банки, до големи компании в сферата на производството и услугите. Имам редица успешни лични бизнес начинания, като impulse.bg и gogo.bg, които са ми дали възможността да гледам на всеки проект през очите на клиента. Умея да решавам сложни казуси чрез дизайн решения.

В ИДИТ се занимавам както с творческата част на проектите, така и със стратегическо планиране, консултация относно технологии за реализация, методи за монитеризация и др. решения, свързани с дигитализацията на всеки бизнес казус.

През годините участвам активно в развитието на уеб екосистемата - като жури, ментор или лектор в редица престижни събития, като BGWEB, TEDx, eCommCongress, Uxify, Аз Мога ТУК И СЕГА и др. Опитвам се да намирам време да предавам уменията си на следващото поколение и мисля, че това е кауза, която трябва да прегърне всеки професионалист с голям опит.

Цвета Панчева

CopywRiter, content creator, ads manager

Аз съм Цвета (Панчева) и моята страст са думите. Обичам прецизно подбраните словосъчетания, изкусните каламбури и изреченията, които вълнуват. Вече повече от 7 години създавам текстово съдържание за уебсайтове и онлайн рекламни кампании. Най-голямото удоволствие е да успея да уловя стила и посланието на клиентите ни и да ги претворя в точните думи. Любимата ми гледка са растящи месечни статистики от рекламните ни кампании.

Работата ми включва много повече от писане на текстове. Аз съм човекът, който прави проучване на пазара и конкуренцията, създава стратегията за дигитален маркетинг на нашите клиенти, а след това следи за нейното изпълнение и успех. Това изисква умел баланс между креативност и педантичност, рационално и творческо, общ поглед и внимание към детайла.

За творческата част от проектите се вдъхновявам от различни области на изкуството, които ме вълнуват: музика, калиграфия, графика и живопис, опера и балет, театър. За статистическата и бизнес страна ми помага образованието по мениджмънт, което получих в Швейцария.

Цвета ПанчеваЦвета Панчева

Отделяме значително време и внимание, за да развиваме уменията си и да предадем наученото!

Накратко за нашата история
2010
2022

Започнахме през далечната 2010 година и вече 12 години помагаме на малки и големи компании да подобрят бизнес процесите, продажбите и имиджа си. Притежаваме огромен опит и know-how за работещите и неработещи практики, модели и процеси. И сме готови да го споделим с Вас… само попитайте!

Нашият неизменен стремеж е да доставим качество на световно ниво и да докажем, че страхотният уеб дизайн може да бъде създаван и в малък град като Пловдив.

IDIT е абревиатура от израза In Design I Trust (Уповавам се на Дизайна), защото вярваме, че той дава решения и определя живота ни.

Обичаме това, което правим! Затова дребните проблеми и казуси на ежедневието не ни тежат, а предизвикват нашата изобретателност и творческа мисъл.